Salı, Haziran 06, 2017 By: Oku Arz

Sosyal medyanın zararlarından korunmanın en etkili yolu


Sosyal medya bir 'bağ'dır.Bu bağın içine kimi hırsızlık için dalar kimi üzümü sarhoşluk malzemesi yapmak için,kimi bağın içinde zehirli sinsi bir yılan gibi dolanır kimi bağda bülbül olur,kimi bal arısı olur öz toplar,kimi sadece oyalanmaya gelir,kimi eğlenmeye,kimi hakikatli bir işin içinde görüntü verir fakat bağa bir yudum ne su verir ne çapa yapar,kimi misafir olur yer içer gider.
***
Kimi de var ki aşk ile bu nimeti de Allah için hakkı ve sabrı yapmak için kullanır.Hakkı bozmaz,üzerini örtmez,hak olandan ilaç yapar,hiç teşekkür de beklemez....vesselam güzel insanlar Rabbimden bir nimet olarak görüyorum bu sayfaları,böyle kolay şahitlik ile duygu ve tefekkürlerimizi kolayca duyurabilmek nimetini veren Rahman Rahîm Rabbimize şükrüm.

Eskiden sorunlu gördüğüm şeyler hakkında gazetelere mektup yazardım,ne cevap gelirdi ne de onunla ilgi bir haber... Bağımız Rabbimiz ile sağlam ise inanın bu sayfalar dahi asa-yı Musa olur batılı yutar.Hak ile Hakk için hakkıyla olunca...Bu deryanın içinde bir damla da olsa bir fidanın solmuş yüreğine can suyu taşımak nimetimizdir bizim Elhamdullilah.
Rabbimiz baki nimetlerine kavuşturduğu kullarından etsin bizleri.
Hû Bakî Hû...

ikra ela
instagram @ikraela

0 yorum:

Yorum Gönder